Termesztett gomba, egészség és CSR

1363
CSR Cafe: Vendég Mutsy Árpád, a Bio-Fungi Kft. tulajdonosa
CSR Cafe: Vendég Mutsy Árpád, a Bio-Fungi Kft. tulajdonosa

Folytatjuk CSR Cafe interjúsorozatunkat. Takács Júliának, a CSR Hungary alapító-ügyvezetőjének következő vendége a családi vállalkozásból Kelet-Közép-Európa egyik vezető gombaipari cégévé vált Bio-Fungi Kft. tulajdonosa, Mutsy Árpád. A Go pink – a nemzetközi mellrák ellenes program magyar adaptációja a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj Legjobb CSR Programért kategóriában nyert díjat.

A CSR Caféban elsőszámú vezetőket és szakembereket szólaltatunk meg a vállalati felelősség és fenntarthatósághoz kapcsolódóan. Bemutatunk CSR Hungary díjazott programokat is. Megismerve azokat az embereket, személyeket, akik a programok mögött állnak.

Ezúttal vendégünk Mutsy Árpád, a Bio-Fungi Kft tulajdonosa osztja meg velünk gondolatait: miért is hogyan jutott el egy családi vállalkozásból Kelet-Közép-Európa egyik gombaipari cége, a Bio-Fungi Kft, ahhoz, hogy mindennapjai részévé tegye a vállalati felelősség és fenntarthatóság alapelveit.

A gomba, egészségtudatos szerep, a Go-Pink mellrákellenes programjának kialakítása, bizalom és helyi kötődés, helyi közösség.
Mindezekről bővebben az interjúban.

Hallgasd meg a teljes interjút itt!