A Numil maszkokkal segíti az idősöket és az egészségügyet

575

A Numil Kft. a szülők, a betegek, az idősek és az egészségügyi szakemberek mellett áll a koronavírus alatt is.
A cég 10 millió forint értékű FFP2 maszkokkal segíti a szociális otthonokat és számos kórházi osztályt

A Numil Kft. , a Danone egyik magyarországi alvállalata különleges vállalással segíti az egészségügyi dolgozók munkáját. A speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek magyarországi forgalmazója bízik abban, hogy a rendszeres termékadományok mellett a 10 millió forintértékű, FFP2 maszkokkal is segítheti a szociális otthonok dolgozóinak munkáját és az intézmények lakóinak védelmét. A maszkokat 100-nál több szociális otthonnak és egészégügyi intézménynek ajánlottak fel. 

A járványügyi helyzet kezdete óta, a Numil Kft. több módon is segítette az egészségügyi dolgozókat és a magyar társadalmat. Ezek közé tartozott például, hogy a tatabányai Szent Borbála Kórház és a Szent János Kórház részére szondatáplálást segítő orvosi eszközöket és egyéb tárgyi adományt is eljuttattak. Továbbá, a cég szakembereinek önkéntes kezdeményezésére, elindították a Milupa Careline ingyenesen elérhető online és telefonos szakmai tanácsadó segélyvonalát a friss szülők részére.

Most a vállalat egy 10 millió forintértékű adomány révén járul hozzá az egészségügyi dolgozók és a betegek gyógyulásához a speciális FFP2 maszkok átadásával. 100-nál több szociális otthonba és kórházba juttatnak el a cég munkatársai országszerte. A nagyértékű védőfelszerelést szociális otthonokban és kórházi osztályokon a frontvonalban dolgozó orvosoknak és nővérek és a betegek részére adják majd át.

„Ebben a különösen nehéz időszakban fontos, hogy összefogjunk és támogassuk azok munkáját, akik leginkább veszélyeztetettek, akik naponta azért küzdenek, hogy meggyógyítsák a betegeket. Előre nem tudjuk megjósolni, hogy meddig lesz életünk része a járvány. Cégünk, ahogy a járvány előtt, most is megtesz mindent annak érdekében, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítsük a gyógyulást. A Numil Kft. a szülők, a betegek, az idősek és az egészségügyi szakemberek mellett áll.” – mondta dr. Kralovánszky Gábor, a Numil Kft. ügyvezető igazgatója.