PwC- COVID19 navigátor

854
COVID 19 navigátor

A PwC létrehozott egy ingyenes COVID-19 navigátort. Ez egy digitális értékelés, amely segít a szervezeteknek (vállalkozásoknak) megérteni a COVID-19 üzleti életre gyakorolt ​​hatását. Illetve felbecsülni a válaszkészségüket.

A COVID-19 természetére vonatkozó kritikus információk és a világgazdaságra gyakorolt hatásai nehezen hozzáférhetők, és akár egyik pillanatról a másikra változhatnak. De mindannyiunknak olyan válaszokra van szükségünk, amik a jelenlegi és később előttünk álló feladatok megszervezésére alkalmasak. A PwC digitális eszköze, a COVID19 navigátor abban segít, hogy a vállalatok miként tudnak felkészülni.

COVID19 navigátor-válságkezelés

A COVID-19 (koronavírus) jelentős kihívásokkal bír az emberek és szervezetek számára szerte a világon. A koronavírus lecsengő szakaszában fognak körvonalazódni a gazdasági, társadalmi hatások.

Fontos, hogy a vállalkozások felkészüljenek erre a helyzetre és reagáljanak erre az “új normálra” . Annak érdekében, hogy felkészültebben tudják fogadni és kezelni  majd a problémákat. A COVID19 navigátor felméri az adott cég/szervezet jelenlegi állapotát és reagálási képességét. Ez egy ingyenes, digitális eszköz.

Ez a digitális eszköz a következő kérdésköröket érinti, melyek segítenek megérteni a vállalat helyzetét, amikor reagál a COVID19-re:

  • válságkezelés és reagálás;  munkaerő 
  • működés és ellátási lánc; 
  • pénzügy és likviditás; 
  • adó és kereskedelem; 
  • és stratégia és márka

Összegezve: ez annak felmérése, hogy a vállalkozás milyen szintű választerületen áll. S egyben betekintést és ajánlásokat ad olyan potenciális területekre, amelyekre összpontosítani lehet

PwC ajánlások a mostani helyzetre

  • A jelenlegi üzleti tervek nem alkalmasak arra, hogy az olyan gyorsan mozgó és ismeretlen változókat kezeljék mint például a COVID-19 járvány kitörése
  • Készítsen olyan forgatókönyveket amelyek a jelenlegi krízisre vonatkoznak
  • Fókuszáljon arra, hogy az érintettekkel tényszerűen és hatékonyan kommunikáljon
  • Tervezze meg, hogy adott országokban hogyan tud a kormányzati intézkedéseknek megfelelni, és csökkentse a minimumra annak veszélyét, hogy vállalkozásában súlyos fennakadások következzenek be.
MÉG NEM VAGY VIP OLVASÓNK?
Háttér, összefüggések...
Gyere és légy VIP olvasónk!