CSR Cafe-180 fok fordulat az irodakultúrában

1298

CSR Cafe. Interjúk az egyes iparágak és üzletágak vezető döntéshozóival, szakembereivel
Már a youtube-on a Feuertag Ottóval, az Europa Design alapító-ügyvezetőjével készült teljes interjút! Házigazda: Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője. Home office. Kulcselemmé vált a munkafolyamatainkban, de milyen változásokat hoz hosszabb távon..
Témánk: 180 fokos fordulat az iroda-és vállalati kultúrában… a koronavírus alatt és után…

A CSR Cafe vendége: Feuertag Ottó

A CSR Cafe előző vendégével, Németh Lászlóval, az IPOSZ (Ipartestületek Országos Szövetsége) elnökével az egyéni, kis-és családi vállakozások helyzetéről beszélgettünk.
Mostani vendégünk Feuertag Ottó, az Europa Design alapító-ügyvezetője. különösen a koronavírus alatt egyre többször került fókuszba az otthoni munkavégzés, a home office. Bár, ha a home office körülményeit górcső alá vennénk, akkor már nem biztos, hogy az emberek számára megfelelő munkahelyről beszélnénk. Függetlenül attól, hogy ki, hogyan tudja munka szempontjából produktívan tölteni a koronavírus alatti időszakot otthon.

Az otthoni munkavégzés témakörét többször is érintettük már cikkeinkben. Akár úgy, hogy a koronavírus alatti home office világát mutattuk be.

Ez alkalommal a koronavírus munkahelyekre (és home office) való hosszabb távú hatásáról, az iroda -és vállalati kultúra 180 fokos változásáról beszélgetünk Feuertag Ottóval, az Europa Design alapító, ügyvezető igazgatójával. Ez a HR-eseknek is újabb kihívás lesz.
Címszavak az interjúból: intenzívebb belső kommunikáció más formákban és csatornákon, munkahelyi ergonómia másként a koronavírus után, a munkavállalók egészségének megőrzése másként mnt korábban…

Hallgasd meg a teljes interjút itt!

MÉG NEM VAGY VIP OLVASÓNK?
Hasonló interjúk csak VIP olvasóinknak elérhetőek.
Kattints a részletekhez!