180 fokos fordulat az iroda és vállalati kultúrában

1795
CSR Cafe
CSR Cafe

CSR Cafe. Indul a Regeneráció interjúsorozat. Regeneráció. Újjáéledés. Öngyógyítás. Helyreállítás. Kulcsszavak most a gazdaságban is. Üzlet esetében a regeneráció az újbóli működőképességet jelenti. Ki, milyen tanulságokat von le a jövőre vonatkozólag? Hogyan? Miként tovább? A koronavírus után.
Ennek jegyében szólaltatja meg Takács Júlia, a CSR Hungary alapító-ügyvezetője a CSR Cafénkban különböző iparágak, üzleti területek vezető döntéshozóit, szakembereit. 

cSR Cafe-regeneráció interjúsorozat
CSR Cafe-Házigazda:Takács júlia (CSR Hungary)/Vendég: Feuertag Ottó, az Europa Design alapító-ügyvezetője

Regeneráció. Újjáéledés. Öngyógyítás. Helyreállítás. Kulcsszó a koronavírus alatt és után. A DNS-en alapuló élettudományból kölcsönvett kifejezés eredetileg az élőlények olyan képességét jelenti, amely ugyan egy entitás verziójára támaszkodik, de a kontextus alapján fejlődik. Azaz egy olyan képesség, hogy megtartjuk alapjainkat, de alkalmazkodunk az új környezethez és ezáltal fejlődünk is. Életerő, egészség, életképesség. Üzlet esetében most még inkább fontos a regeneráció az újbóli működőképesség miatt.Ki, milyen tanulságokat von le a jövőre vonatkozólag? Hogyan? Miként tovább? A koronavírus után.

180 fokos fordulat az irodakultúrában a koronavírus után

A CSR Caféban, a Regeneráció interjúsorozat első vendége: Feuertag Ottó, az Európa Design alapítója, ügyvezetője. A koronavírus lecsendesedés szakasza után az első lépés a gazdaság fokozatos beindítása. A munkahelyek működőképessé tétele. Azt már tudjuk, hogy ugyanolyan módon, mint ahogy a koronavírus előtt éltünk, dolgoztunk, még nem élhetünk. Nem tevékenykedhetünk. Adódik a kérdés. De hol és hogyan, milyen feltételek mellett tudjuk munkánkat végezni? Hisz a gazdaság beindítása, így a megfelelő munkahelyek létfontosságúak az emberek számára. A speciális körülmények, egészségünk védelme mellett tovább kell élnünk. Ha tetszik túl kell élnünk a mostani helyzetet.

Így a CSR Caféban első témánk: 180 fokos fordulat az iroda-és vállalati kultúrában is…- a koronavírus után. Erről beszélgetünk Feuertag Ottóval, az Europa Design alapító-ügyvezetőjével. S e beszélgetés részleteit osztjuk meg olvasóinkkal. Először podcast, majd ZOOM-on keresztül készült videóinterjú formájában.

Amiről beszélgetünk:

  • Változás a vállalati kultúrában a kommunikációban, az együttműködés folyamatában
  • Fokozott munka hárul a HR-sekre
  • Új protokollok kialakítása a munkahelyeken a koronavírus miatt
  • Társadalmi távolságtartás a munkahelyen
  • GDPR?
  • Home office és a normál munkahely

Erről fogunk beszélgetni. Hallgass bele a teljes interjú podcast előzetesébe!
CSR Cafe Veled is!